god natt, Oslo

god natt, Oslo

god natt, Oslo er en festival på kaikanten i Oslo – fire minutter fra Oslo S. Navnet og inspirasjonen kommer fra Lillebjørn Nilsens sang med samme navn, hvor han vakkert synger om hovedstadens ferd inn i natta.

Festivalen god natt, Oslo markerer også overgangen fra den lyse, nordiske sommeren over til høsten og vinterhalvåret – Den Store Natta

Rammen rundt festivalen er satt til kunstprosjektet SALT på Festningsallmenningen, nært både byen og havet – Et område Nilsen beskriver i sangen. I tillegg til kunstner Sami Rintalas fiskehjellekonstruksjoner kan SALT by på tre badstuer, fire barer, mat og et vindskeivt naust.

Alt dette med operaen og barcode som bakteppe.

Musikalsk gir god natt, Oslo deg alt fra det dype og spirituelle til de nye, urbane skaldene. Danske BISSE, som har høstet svært gode kritikker og samiske Torgeir Vassvik – kjent for mørk og spirituell musikk, er de to første slippene.

Flere artister slippes fortløpend

Den første utgaven av god natt, Oslo vil foregå i og utenfor Naustet, Langhuset og Ardna på SALT. Vi starter i det små og årets festival vil ha en eksklusiv kapasitet på 200 mennesker per kveld. Billettene vil koste 175,-  (+ billettavgift) for dagspass fredag og lørdag eller 300,- for to-dagers festivalpass. Lørdagspass inkluderer badstue.

Billetter

Velkommen!