Back to All Events

Naustet fortellerstund: Trond Haugmark

HEADER.jpg

Vedovnen i Naustet varmer godt gjennom høst- og vintermånedene, og det gjør også en god fortelling. Derfor inviterer vi inn mennesker som har noe å dele og sammen har vi en liten fortellerstund i Nauset med ujevne mellomrom. Velkommen inn!

CC: 75kr (Billetter her)
Fortellingen starter kl. 20

17. Oktober:
Amerikabåtene” gikk mellom Oslo og New York, og hadde sin storhetstid på 1950-tallet. Iver og Johannes, begge tidlig i tjueåra, får jobb om bord. Iver som pianist og Johannes som servitør. De må dele lugar og blir gode venner. Tiden i New York, og det nye de opplever sammen, endrer deres forhold for all tid. Det er ikke lett med kjærligheten som ikke våger å si sitt eget navn. Vil de noen gang møtes igjen?

Artist og forteller Trond Haugmark og pianist Helge Nysted, guider deg gjennom denne fortellerkvelden, hvor sangene og historiene smelter sammen i jazzige fortellinger.

Earlier Event: October 16
Naustet viseklubb: Dan Fägerquist
Later Event: October 19
Sauna session: Olle Abstract