Back to All Events

Konsert: Streif og Strøk

Streif & Strøk.png

Streif & Strøk er en trio som spiller både langreist og kortreist folkemusikk, med digresjoner i jazzens navn. Med utgangspunkt i nordisk folkemusikk, men og med sprang til kontinentet og Latin-Amerika, presenterer de både tradisjonell musikk og selvskrevne låter.


Trioen består av Joel Vide Hynsjö (perkusjon), Eiliv Andreas Myren Ribe (fele) og Daniel Falcon Græsdal (trekkspill). Daniel har vokst opp i et solid trekkspillmiljø og studerer instrumentet ved konservatoriet i Trondheim. Eiliv og Joel har studert musikk ved folkehøyskoler og vært ute og spilt i ulike konstellasjoner – de møttes i Slovenia sommeren 2016 og har siden spilt hyppig sammen.


Av trioen kan en vente uredd utforsking og en livsglad tilnærming til et vidt spekter av musikk


Dørene åpner kl. 20
CC: 170,- (Billetter hos ticketco)
ID: 18 år

Earlier Event: October 19
Sauna session: Olle Abstract