Back to All Events

Sauna session: Master Oogway

Konsertstart: kommer
CC: 195kr /halv pris for barn under 15 år
Billetter på TicketCo

Konserten er en del av Sauna Sessions på i Árdna. Saunaen er åpen fra kl. 15 til 21 og billetten inkluderer både konsert og sauna så lenge du orker innenfor åpningstidene. Selve konserten foregår under amfiet, ved baren. Saunaen holder ca. 60°C og rommer opp til 100 mennesker i et amfi med utsikt inn mot Operaen og Barcode. Velkommen!

Master Oogway er en høyenergisk jazzkvartett. Dette er et band som virkelig bobler over av temperament og energi. Musikerne har latt seg inspirere av den mer kraftfulle delen av jazztradisjonen fra 1960-tallet. Men det er mer her! Gitaristen går ikke av veien for å fyre løs med kraftfulle salver. Saksofonist Skeidsvoll har en tone og et trøkk i hornet sitt som får nostalgikere til å tenke på (fri-)jazzens store saksofonhelter. Bandets komposisjoner er mektige og melodiøse, og når både trommis og bassist er helt på samme bølgelengde, blir enhver konsert med Master Oogway en meningsfull fritime. Master Oogways debutalbum "The Concert Koān" er nå ute på Clean Feed Records.

Earlier Event: November 23
Sauna Session: Christian Meaas Svendsen
Later Event: November 27
Naustet viseklubb: Lisa Skoglund