Back to All Events

Naustet viseklubb: Ingeborg Oktober

Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr
Billetter på TicketCo

29. November:
Ingeborg Oktober slipper albumet Skjømmingsboka i november, og skal i den forbindelse ut på turne i overgangen november til desember. Ingeborg (f.1994) synger nordnorske låter i pop, rock og visesangsform.

Singelen Skjømming ble sluppet i juni og fikk svært god kritikk i bl.a. Feedback (les mer). Debutalbumet Hjerteræk (2014) fikk terningkast 5 i VG og resulterte i spillejobber på blant annet By:larm, Trondheim Calling og Trænafestivalen. Ingeborg har blitt kjent som en dyktig tekstformidler og det nye albumet har blitt skrevet med stipend fra Tekstforfatterfondet.

Ingeborg har siden 2015 turnert nasjonalt og internasjonalt som frontfigur i det audio-visuelle bandet Likholmen med blant andre Stefan Sundström og Erling Ramskjell. Bandet har gitt ut en rekke låter og skiver, og gjorde bestillingsverket Northern Soul for Varangerfestivalen i august i år.

«Når musikken går fra ganske bra til briljant, får man allikevel et lite sjokk. (…) Evnen til å lage iørefallende musikk som også er uforutsigbar er sjelden.» (Helge Skog, Feedback)

“Når Ingeborg synger, så hører du på”. (Rune Slyngstad, AN)

Foto: Gry Dahl

Earlier Event: November 27
Naustet viseklubb: Lisa Skoglund
Later Event: November 30
Sauna Session: Strangefruit