Back to All Events

Nordnorsk forfatterlag: Forfattere fra Nord

Forfattere_fra_nord_SALT_OSLO.jpg

Fredag 30. november presenterer Nordnorsk forfatterlag (Nnf) et litterært program på SALT i Oslo. Der møter du forfattere fra nord: Monika Steinholm, Morten Wintervold, Caroline Kaspara Palonen, Henning Howlid Wærp, Rauni Magga Lukkari, Marry Ailonieida Somby, Vibeke Torp og Liv Lundberg. Kveldens konferansierer er forfatterne Eirik A. Skrede og Irene Larsen.

Det er ikke første gang Nnf reiser til hovedstaden, sist var på Litteraturhuset i 2015 – med god stemning og fullt hus. I år har Nnf fått stimuleringsmidler fra de tre nordligste fylkene for å presentere nordnorske forfattere på nasjonale scener, og SALT-opplesningen er en del av denne satsningen. Denne kvelden får publikum en liten smak av det som skrives av forfattere i den nordlige landsdelen, innenfor flere sjangre og språk.

Fri inngang.
Varer fra kl. 18 til 19.30
Sted: Langhuset på SALT

Arrangementet er støttet av Finnmark, Troms som Nordland fylkeskommuner.

Earlier Event: November 30
Sauna Session: Strangefruit