Back to All Events

Konsert: TeleGram

HEADER.jpg

TeleGram er fire musikere som spiller «akustisk, folkinspirert kammerpop»!

Gitarer, mandolin og banjo fra støvete americana, soul-inspirerte melodiføringer og klangen av klassiske stryketoner fra cello og fiolin! Låter som er nøye arrangerte, men som innimellom åpner opp for improvisasjoner og lengre partier der bandet kan male ut ulike musikalske landskaper.

Helt sentralt hos TeleGram står sangene! Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med poetiske tekster, som små uttrykksfulle dikt.

TeleGram dyrker det åpne, transparente lydbildet, og med fengende låter skaper de sin egen musikk som man godt kan kalle «kammerpop»!

TeleGram spilte inn sitt første album i Studio Paradiso i Oslo våren 2018, og gir ut på eget label – TeleGram Records. Første singel er ute 21. september, og bandet markerer det med en turné bestående av huskonserter og akustiske intimkonserter. 8.november blir det endelig klart for å slippe hele albumet - «The Right Song»! Det feires med konsert på SALT samme dag.

Bandet blir videre å finne på konsertscener rundt omkring i landet fra litt ut på nyåret.

Dørene åpner kl. 20
CC: 200kr (Billetter på TicketCo)
ID: 18 år

Earlier Event: November 7
Naustet viseklubb: Marja Mortensson
Later Event: November 9
Sauna Session: Ra-shidi