Back to All Events

Konsert: Janos + supp: NO-JOH

Vakre popmelodier, soulhjerte med punkens energi og RnB-rytner. Sleng på litt trapinfluenser og en stemme utenom det vanlige - der har vi Janos, bosatt i Oslo, via Londons gater og puber.

Janos med band: Kris Sakseide på bass, Håvard Haugland på leadgitar og Emil Andresèn på trommer skaper euforiske eksplosjoner på scena!

Finstemte ballader med store vokalharmonier veves sammen med op-beat og groovy bangers, alltid med en historie i grunn fra omstreifende millenials opp- og nedturer.

Etter flere singler med fin respons og spilletid på både BBC Unsignes, NRK P3 og Amazing radio er ny musikk på vei i 2018. Materialet er spilt inn med blant andre Jonas Kroon (Cezinando, Anna of the North, Billie Van m.fl.) på Saga studio i Oslo og en lang liste større konserter er booket frem til slutten av året.

Få med deg en fremadstormende viben fra en stemme man kan regne med!


Dørene åpner kl. 20
CC: 50,- (ink. billettavgift)
Billetter på TicketCo
ID: 18 år


Support: NO-JOH

Vacation Mode har bidratt med funky rytmer og chille grooves og det kommer de til å fortsette med også på Salt. Med seg har de frontfigur og artisten NO-JOH som har vært en hjørnestein i Vacation Mode siden starten. Det blir selvfølgelig energi og digge rytmer fra scenen og vi gleder oss som aldri før!