Back to All Events

Julekonsert med Holbergs plass sangforening: Jul with a view

SALT_MAL_SHARED_IMAGE_1200X630_2018_ARCTIC_PYRAMID.jpg

Ta en pause fra julestria og få med deg en liten og stemningsfull julekonsert i badstuen Árdna på SALT (ingen fare - vi beholder ovnene av og klærne på). Med lukten av tre og utsikt mot Operaen, blir dette en spesiell nær-julen-opplevelse.

Holbergs plass sangforening er et lite venners-venner-kor som synger smått og stort av det vi liker. Vi gleder oss til å presentere vårt juleprogram – med litt gammelt, litt nytt, noe kjent og noe ukjent. 

Vi er forholdsvis nyoppstartet, så dette er faktisk vår første julekonsert. Sangerne er dog erfarne, og vi gleder oss til å synge for deg: Iselin Viggen Opsahl, Ida Roggen, Erika Nerdrum Aagaard, Heidi Sofie Kvanvig, Kaja Kristiansen, Kirsten Berger, Svein Fuglestad, Miguel-Angel Fernandez, Daniel Gillberg, Henrik Weisser og Finn Joachim Ruge.

Vi har også tilgang på egen bar. Barn er velkomne.

BILLETTER
Billetter kjøpes via VIPPS (mob. 45022308 merk m/navn), koster 60 NOK per billett. Forhåndssalg t.o.m. mandag 10/12, deretter i døren. PS. Det er kun plass til 100 stk.

Earlier Event: December 8
Sauna session: Delish