Back to All Events

Naustet Viseklubb: Rasmus Rohde

I denne utgaven av Naustet Viseklubb har vi flyttet viseklubben til Langhuset! Forbered deg på å høre fantastiske Rasmus Rohde fremføre sine tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Den triple Spellemannpris-vinneren fra Rasmus og Verdens Beste Band kommer endelig med egen soloplate. Den første singelen fra plata var duetten "Har du glemt" med Ida Jenshus, og 15. mars kommer resten av plata.

På samme måte som i barnemusikken sin, favner Rasmus Rohde både det dypt alvorlige og det humoristiske. Og i tillegg til det nye materialet får publikum også et par godbiter fra Rasmus og Verdens Beste Band-katalogen, sånn som "Fyllikan i Bakgården og "Mor og far sin sang".

Med seg har han et stjernelag av trondheimsmusikere, bestående av Kriss Stemland - dobro/tangenter, Erlend Smalås - bass, Stian Lundberg - trommer og Anders Haugen - lyd.

Musikkvideo til "Har du glemt": bit.ly/2CaKpb9
Spotify: spoti.fi/2rKGCv5

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00.
CC: 210,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlem: 160,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Langhuset

Get Tickets
Earlier Event: March 22
Sauna Session: DJDID
Later Event: March 23
Sauna session: GIRLS ONLY