Back to All Events

Åge Aleksandersen & Sambandet + Dance with a Stranger

Åge Aleksandersen & Sambandet + Dance with a Stranger // 
Special guest: Anders Jektvik

Dører åpner 17:00
CC: 760kr + billettavgift
Billetter hos Ticketmaster

----------------------------------------------------------------
Åge Aleksandersen trenger knapt ytterligere presentasjon, han er blant Nordens største artister. 1. August 2018 står han på utendørsscenen på SALT art – music sammen med Dance With A Stranger. 

Dance With A Stranger byr på sjelfull konserter med showmanship, spilleglede og gode låter. Med klassikere som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man og mange andre klassikere treffer de alltid en nerve hos publikum. Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Øyvind "Elg" Elgenes er sist kjent fra TV med "Århundrets Stemme" på TV2.

SALT er Oslos nye kulturarena på kaikanten vis á vis Operaen, bare få minutters gange fra Oslo S. Anlegget består av kunst som er inspirert av norsk kystkultur og kan romme opptil 5000 publikummere. Konsertopplevelser på SALT føles intime samtidig som den flotte beliggenheten og den vakre utsikten til Operaen, byen og fjorden skaper en helt unik ramme og atmosfære. Kun ståplasser. Anders Jektvik rocker i gang kvelden med sin kvartett. 

Later Event: August 3
Melissa Horn med gjester