Back to All Events

Utekino: Pina

Pina_Header.jpg

Velkommen til utekino på SALT! Fra kl. 21.00 viser vi "Pina" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

Om filmen:
Wim Wenders' hyllest til den legendariske, tyske koreografen Pina Bausch viser for første gang det kunstneriske potensialet til 3D-filmen. En sanselig og hypnotisk filmopplevelse som matcher Bauschs unike blanding av teater og dans.

Pina Bausch døde i 2009 like før innspillingen av filmen skulle starte. Wenders var en personlig venn av Bausch. Sammen hadde de lenge planlagt et felles filmprosjekt. Ikke før utviklingen av 3D-teknologien skjøt fart, følte Wenders at han hadde funnet riktig måte å formidle Bauschs danseteater på. Når teknologien var på plass, døde koreografen og filmen ble i stedet regissørens og kompaniets hyllest til en legende i danseverdenen.

Earlier Event: August 15
Tinderdialogene
Later Event: August 16
Utekino: Heart of a Dog