Back to All Events

Jazzramp med Mathias Eick Quintet m.fl.

JazzRamp er en kuratert musikkfestival med hjerte i jazz og soulmusikken. Vi har satt sammen et program med noen av de fineste og dyktigste musikerne innen sjangeren. På JazzRamp får du oppleve Mathias Eick Quintet, Lassen og Andreas Ihlebæk på en stor utescene med Operaen og Barcode som bakteppe. I Langhuset presenterer vi Sanskriti Shrestha og Øyunn og i Naustet klubbkonseptet Skranglejazz.

SALT har flere vedfyrte badstuer på området. Disse fyres selvfølgelig opp og kan benyttes. I tillegg byr vi på SHEIK Shisha, stands, flere barer og masse digg street food. JazzRamp er en helaften på kaikanten, vi starter opp klokken 17.00 og gir oss ikke før 03.00.

Billetter hos TicketCo

Earlier Event: August 21
Tractor Circus
Later Event: August 24
HAVNA 0150