Back to All Events

Lars Winnerbäck + Frida Ånnevik

Lars Winnerbäck (S) // Special guest: Frida Ånnevik
Dører åpner 17:00
CC: 565 kr + billettavgift
Billetter hos Ticketmaster

----------------------------------------------------------------

Lørdag 4. August kommer Lars Winnerbäck med fullt band til utendørsscenen på SALT art – music, Oslos nye kulturarena på kaikanten vis á vis Operaen, bare få minutters gange fra Oslo S. Anlegget består av kunst som er inspirert av norsk kystkultur og kan romme opptil 5000 publikummere. Konsertopplevelser på SALT føles intime samtidig som den flotte beliggenheten og den vakre utsikten til Operaen, byen og fjorden skaper en helt unik ramme og atmosfære. Kun ståplasser.

Sommeren 2018 reiser Lars Winnerbäck ut på en omfattende skandinavisk sommerturné og i motsetning til den siste tidens nedskalerte konsertformater handler det i sommer om en stor produksjon.

I oktober var det kinopremiere på filmen Winnerbäck - Ett slags liv. Filmen skildrer hans 20 år som artist, og tar oss nærmere ham enn noensinne. Den sammenfatter en musikalsk karriere, men framfor alt gir den oss et innblikk i et komplekst menneske, med svakheter og karaktertrekk som speiler en hel generasjons følelser.

Nå er det tid for et nytt kapittel i historien om Lars Winnerbäck, når han i sommer begir seg ut på en omfattende skandinavisk sommerturnè. Vinteren 2016/2017 gjorde han en rekke nedskalerte opptredener på konserthus Skandinavia rundt. Men til sommeren er det igjen på tide å turnere med band og stor sceneproduksjon.

Earlier Event: August 3
Melissa Horn med gjester
Later Event: August 7
Utekino: The Rules For Everything