Back to All Events

Utekino: The Rules For Everything

Velkommen til den aller første utekinoen på SALT! Fra kl. 21.00 viser vi "The Rules of Everything" på storskjerm under en ekte fiskehjell. Arrangementet er gratis og festen fortsetter i Naustet frem til 02:00 for alle gjester.

Om filmen:
Storm er ti år. Når faren hennes forsvinner, begynner moren hennes å lage instruksjonsfilmer med en østeuropeisk selvhjelpsguru. Overlatt til seg selv må Storm bestemme seg for hvilke regler tilværelsen kan kokes ned til for at ikke verden skal falle helt sammen.

THE RULES FOR EVERYTHING er en leken komedie som vakkert og filosofisk tar for seg liv og død og relasjoner. Med en blanding av humor og absurditet blir dette en filmopplevelse utenom det vanlige.

Earlier Event: August 4
Lars Winnerbäck + Frida Ånnevik
Later Event: August 8
Utekino: Winter's Bone