Back to All Events

Night Market: Handmade in Norway


Handmade in Norway og SALT tilbyr et nytt og spennende kunst- og designmarked med gode vibber og spektakulær utsikt over Oslofjorden.

Her finner du kunst og design av høy kvalitet i både tradisjonelle og moderne materialer. Vi har bildekunst og smykker, keramikk og klær, broderi og håndlagde kremer og såper. Hver dag byr på noe nytt - og alltid spennende!

Lørdag 1. sept: kl. 12-23
Søndag 2. sept: kl. 12-17

- - -

Handmade in Norway er et kreativt samfunn som støtter og promoterer kunstnere og designere. Vi lar håndtverkere bruke tiden på det de elsker - å skape flotte håndlagde produkter. Mens vi legger til rette for at resulterende produkter synliggjøres ved bruk av sosiale medier og ved å arrangere kvalitets kunst-og design markeder.

- - - 

Har du lyst til å delta på et kvalitetsmarked i sentrum send gjerne inn et søknad her.