Back to All Events

Open House Oslo på SALT

ESL-SALT-Miljødebatt_180118_0004-Endre_Lohne-01.jpg

Kulturentreprenør og grunder Erlend Mogård-Larsen vil fortelle historien om oppturer og nedturer med SALT og hvordan vi tenker at SALT skal bli den nye kulturarenaen i Oslo så lenge prosjektet er i Oslo.

Tidspunkt for foredraget er kl 11 og kl 13

SALT er et nomadisk kunst og kulturprosjekt som ble skapt under Lofoten International Art Festival i Svolvær i 2010. I 2014 ble SALT satt opp på en strand i Gildeskål Kommune. Tre uker åpningen og når den første høststormen feiet over Nord-Norge blåste den nesten 170 meter lange fiskehjell konstruksjonen «den arktiske pyramiden» ned. Prosjektet lå med brukket rygg på stranda i ett år men har nå reist seg på Langkaia i Oslo hvor prosjektet skal være ut 2020. Kulturentreprenør og grunder Erlend Mogård-Larsen vil fortelle historien om oppturer og nedturer med SALT og hvordan vi tenker at SALT skal bli den nye kulturarenaen i Oslo så lenge prosjektet er i Oslo.