Back to All Events

Strikkekafé med Kirkens bymisjon

skjerf.tag.jpg

Hvert år farger Kirkens Bymisjon hele Norge oransje. De oransje skjerfene er resultatet av en storstilt strikkedugnad med tusenvis av mennesker som deltar.

30. september fra kl. 14 til 18 inviterer vi til strikkekafé i Naustet på SALT hvor alle som vil bidra kan komme og få høre om prosjektet og strikke skjerf. Strikkepakker kjøpes hos oss på dagen og en representant fra Kirkens Bymisjon vil være til stede for å fortelle om prosjektet og hjelpe de som trenger det.

Strikkesett kan kjøpes for kr 250 (som inneholder 4 nøster, 1 strikkepinne, lapp til å sy på ferdig skjerf og infolapp).
Dette betales til VIPPS nr 52298.
Strikkesettet kjøpes i Naustet 30. september.

Med skjerfene er du med på å spre varme og glede i byen. Skjerfene blir skapt med omtanke, og er et symbol på varme
og inkludering. Tirsdag 16. oktober, grytidlig på morgenen, henger vi opp og deler ut tusenvis av oransje skjerf over hele Norge. Skjerfet kan du enten bruke selv eller gi videre. Med de oransje skjerfene vil det i år følge en oppfordring om å bli bøssebærer på TV-aksjonen 21. oktober.

Skjerfet kan leveres eller sendes til ditt nærmeste Kirkens Bymisjon-kontor (slik at vi har det innen 12. oktober), leveres til representanten på SALT mellom kl. 14 og 18 30. september eller du kan bruke skjerfet selv og vise at du er for et mer inkluderende og varmere samfunn. Ta kontakt med Kirkens Bymisjon dersom du har spørsmål eller vil vite mer om hvordan du kan bidra.

Takk for ditt bidrag. Skjerfet varmer, og det gjør også den omtanken du viser.

Earlier Event: September 29
Persian & Reggaeton night
Later Event: October 2
Naustet Viseklubb: Elona Planman