Back to All Events

Naustet viseklubb: Egil Olsen

NaustetViseklubb_DESEMBER_2018.jpg

Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr
Billetter på TicketCo

4. desember:
Egil olsen, omtalt som "En av landets aller beste låtskrivere” (DN) og som ”noe av det fineste og mest underfundige vi har” (VG) kommer til SALT og Naustet viseklubb for å gjøre en meget intim konsert!

I tillegg til sine fem album, har multikunstneren laget sine egne musikkvideoer og platecover, bidratt med musikk i både filmer, TV og dataspill, hatt kunstutstilling, hip hop-cover-spalte på NRK P3, radioblogg på NRK P13 og sin egen selvbiografiske tegneseriestripe i Dagbladet. Han har hatt konserter i både Norge, Tyskland, Japan, Kina og USA, og spilt på alt fra store klubber og festivaler som Rockefeller og Øya, til bittesmå kaféer og hagefester.

Han har til og med fått sitt eget tribute album der artister som Thom Hell, Sondre Lerche og Side Brok tolker sangene hans.

Han er en singer/songwriter utenom det vanlige. Med sine små, men store sanger, balanserer han sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin lune humor og komiske anekdoter på scenen. Det er ingen tvil om at det blir en magisk konsert på Naustet!