Back to All Events

Mortified Oslo


Mortified og SALT presenterer et show med latter, pinlige øyeblikk, høy gjenkjennelsesfaktor, og personlige seiere! En gruppe modige folk leser høyt fra dagbøker, dikt og annet snask de skrev da de var yngre.

Vi har alle vært yngre, merkelige og sårbare, og endelig er det klart for å dykke ned i fordums tider. En tid da følelsene var mer intense, tenåringsangsten større, hjertesmerten kleinere, og fremtidshåpet akk så mye mer urealistisk.

Det blir glemt musikk, godt øl, og god stemning!

Dørene åpner 19:00, showstart 20:00 fredag 25. og lørdag 26. januar.

---------

Stå på scenen neste gang?

Meld din interesse for deltakelse på http://getmortified.com/norway, eller send oss en melding på facebook.

Get Tickets
Earlier Event: January 25
Sauna session: Olle Abstract