Back to All Events

Nyttårsbadet 2019

face.jpg

Dette er siste sjanse for å rense seg totalt for 2019 sine synder slik at du kan omfavne 2020 uthvilt, ren og i balanse.

Vi fyrer opp alt vi har av saunaer sånn at du kan svette deg gjennom alt vi har å tilby på huset. Kaldkulpene vil selvfølgelig være fylt dersom du ønsker å dyppe kroppen mellom slagene. Bading i sjøen gjøres på eget ansvar.

Badetøy er påbudt, og vi anbefaler å ta med eget håndkle (kan leies i baren), hengelås og slippers.

Dersom alle billettene selges ut på forhånd vil det trolig bli kø og venteliste på dagen. Forhåndssalget på nett vil stenge kl. 12.00 på nyttårsaften, 31. desember. Sjekk ut facebookeventet for statusoppdatering på om det er utsolgt eller ikke.

Billettpris 3-timers session (kl. 9-12, 12-15, 15-18 og 18-21)
Ordinær: 250,-
Student: 195,-
Medlem: 150,-

Get Tickets

Celebrate New Year's with us by sweating out and washing off all of 2019's sins, and enter the new year clean, fresh and in balance.

We'll fire up all of our saunas so you can try out everything we have to offer, and if you need to cool down you're more than welcome to jump into the cold water barrels. Bathing in the fjord is done at your own risk.

Swimwear is required, and we recommend you to bring a towel (can be rented in the bar), slippers and a pad lock for your valuables.

If the online tickets are sold out in advance, it will probably be a queue and waiting list on new years eve. The only way to be put on the waiting list is showing up in person. The online pre-sale will close at 12PM on New Year's Eve, December 31st, Check out the facebook event for status on the ticket sales.

Ticket prices for 3hr session (9AM-12PM, 12-3PM, 3-6PM and 6-12PM):
Regular: 250NOK
Students: 195NOK
Member: 150NOK

Earlier Event: December 30
Sauna session
Later Event: January 18
Releasekonsert: Siri Byrkjedal