Back to All Events

30på60

face.jpg

Vi har igjen gleden av å invitere til 30på60 for andre gang i år! Etter vårens runde med forestillinger på Ingensteds setter vi opp en «ekstraforestilling» i Árdna på Salt.

Vi i ensemblet har brukt de siste månedene på å lage tretti mini-forestillinger/nummere som vi håper å få vise dere denne kvelden. Disse er basert på våre erfaringer, historier og ideer som vi har lyst til å dele med dere. Alt er nøye innøvd, det eneste vi ikke er forberedt på er rekkefølgen på nummerne. Den bestemmer nemlig dere. Publikum vil ved ankomst få utdelt en meny med oversikt over alle de tretti nummerne. Vi starter klokken, blåser i hornet, og dere roper ut nummeret dere har mest lyst til å se. Slik fortsetter i seksti minutter, til vi forhåpentligvis har kommet oss gjennom alle tretti!

Ensemble:
Karen Rogers
Alfred Ekker Strande
Ulrik Tangen
Stina Haugen
Mikkel Gundelach
Mathilde Dokka Sveen
Malin Landa
Paal Herman Ims

Dørene åpner kl. 19.30 og forestillinger starter kl. 20.00.
Billetter: 195,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Árdna

Get Tickets