Back to All Events

Konsert: Marte Røyeng

face.jpg

En moden historieforteller i popformat, med et varmt og 70-tallsnikkende bandsound – slik presenteres singer-songwriter Marte Røyeng og hennes fem medmusikere. De kommer til SALT torsdag 17. oktober for å by på låter fra det som har blitt kalt «en popperle av et debutalbum (Gaffa.no), fullengderen «Reach». Førsteplata kom ut før sommeren på Oslo Session Recordings, og er produsert av Even Ormestad. Av plateselskapet beskrives Marte Røyeng som melodisk leken, harmonisk sofistikert, og fryktløst personlig i tekstene. Stilen hennes kan gjerne referere til Thom Hell, som forøvrig produserte hennes første EP-utgivelse fra 2017. Men Marte Røyeng, som også studerer moderne komposisjon og lager teatermusikk, har utvilsomt sin egen vri. Tidløse budskap og moderne sideblikk forenes i tekstene. Med sitt faste band lar hun varierte musikalske innflytelser flettes sammen til noe sterkt og iørefallende.

Marte Røyeng: vokal, gitarer, mandolin
Åsa Ree: fiolin, kor
Marius Rekstad: piano, kor
Bendik Bergstig: elgitar
Sander E. Nordahl: bass, kor
Ivar M. Asheim: trommer

Hvor: Langhuset
Konsertstart kl. 20 (endringer kan forekomme)
ID: 18 år

Kjøp billetter
Earlier Event: October 15
Naustet Viseklubb: Maja Svisdahl
Later Event: October 18
Releasekonsert: Bjørn Tomren