Back to All Events

Konsert: Salongörkesteret

face.jpg

I mer enn 10 år har Salongörkesteret kompromissløst jobbet for å løse opp kunstige skiller mellom sjangere, låter, utøver og publikum. All musikk er musikk. Den eies og synges av alle, den kan spilles på alle slags måter, og alle låter kan settes sammen til nye låter – og til egne låter.

Fredag 25. oktober er det din tur til å bli del av salongen. På Salt går Salongörkesteret løs på vår felles musikalske arv og koker det sammen en til festgraut Salongheads omtaler som blackgrass, kamikazeklezmer eller deathpolka.

Her blandes blandes egne hits med Iron Maiden, DePress, Britney Spears, Einsturzende Neubaten, Rammstein, Madonna, Supergrass, Bee Gees og flere til – gjerne i en og samme låt. Her får du refrengene du elsker, som du hater og som du hater at du elsker.

Salongörkesteret stiller tungt bevæpnet med ukulele, mandolin, cocktailtrommer, kontrabass, munnspill, munnharpe, banjo, gitar, smørmyke stemmer og sinnavokal. Din oppgave er ganske enkelt å stille selv.

Dørene åpner kl. 20.00
Billett: 200,- (ordinær) / 125,- (student)
ID: 18 år
Hvor: Langhuset

Get Tickets