Back to All Events

Finnisage: Kaarina Kaikkonen - We are still the same

face.jpg

En strøm av mennesker har daglig fotografert de 1200 skjortene i fiskehjella på SALT og tusenvis av bilder florerer på nettet. Nå skal skjortene ned og vi inviterer til finissage og kunstnersamtale med Kaarina Kaikkonen. Vi får høre om hvordan hverdagslige skjorter har blitt monumentale kunstverk som transformerer steder over hele verden. Som Kaikkonen sier: «Bak hver skjorte har det banket et hjerte».

Men hva skjer med skjortene når de tas ned? På denne finissagen har vi også invitert norske tekstilkunstnere til «sprettekafé», for å gi skjortene et videre liv. Vi serverer kaffe og vafler, og mens skjorter sprettes opp viser vi noen av publikums bilder fra året som har gått med Kaarina Kaikkonens verk i fiskehjella på SALT.

Arrangementet er støttet av Finsk-norsk kulturinstitutt, Norske tekstilkunstnere, Oslo kommune og Kulturrådet.

Sted: Langhuset
Tid: 14:00 - 18:00
CC: Gratis