Back to All Events

OsLove Film Festival: Norsk kortfilm

Skjermbilde 2019-09-30 kl. 16.43.23.png

NORSK
Vi åpner OSLOVE Film Festival med en smakebit av norsk kultur. Dette blir en lett sosial aften med filmvisning utendørs! Her viser vi det beste av hva nye norske filmskapere har å by på – under åpen høsthimmel i fjordbris. Det blir humor og alvor, animasjon og dokumentar, mikrokort og studentfilmer. På den flotte, åpne utendørsplassen på Salt dekker vi på med deilig og varm høstmat i frisk luft, innleide saueskinn over stolene, norske flagg i vasene og skjerf og votter til låns. Dessuten blir det filmvisning i badstuen (!) og levende norsk musikk rundt båltønnen. Et gjennomført arrangement som framhever norsk kultur på en kul og hipp måte. Ta gjerne med badedrakt hvis du er en av de vågale som ønsker en dukkert før badstuen! :)

Finn billetter her.

ENGLISH
We kick off OSLOVE Film Festival with a taste of Norwegian culture. This will be a light, social evening with film screenings outdoors! Here we showcase some of the best works that new, Norwegian filmmakers have to offer - under the open fall sky in the fjord breeze. There will be humor and seriousness, animation, documentaries, microshort and student films. At the wonderful, open outdoor space at Salt, we offer fall flavors in a vegetable soup with Norwegian flat bread, rented sheep skins over the chairs, Norwegian flags in the vases and scarfs and mittens to borrow. In addition there will be film screenings in the sauna (!) and live Norwegian music around the fire. This will be an even that highlights Norwegian culture in a hip and cool way, and stimulates several senses. Oh, and for the extra courageous, feel free to bring your bathing suit for a dip in the Norwegian fjord before hitting the sauna! :)

Find tickets here.

Program subject to change.

Food is not included in price of ticket, but will be available for an affordable price.

Earlier Event: October 3
Dyrebeskyttelsens 160-årsjubileum
Later Event: October 4
Dyrebeskyttelsens 160-årsjubileum