Back to All Events

Naustet viseklubb: Paulin Voss

Face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Paulin Voss lager pop musikk med influenser fra flere genre, har bakgrunn som klassisk cellist og har deltatt som sanger og cellist på mer enn 90 norske og utenlandske plateinnspillinger i genrene pop, rock, elektronika, jazz, singer-songwriter og klassisk.

Paulin har hatt flere singler listet på bl.a. NRK P1, Radio Sør, Ordentlig Radio og har hittill gitt ut 3 soloalbum og flere singler med egen musikk.

Singelen “Soundwave” som hun produserte sammen med Jørn Christensen var A-listet på NRK P1 i 13 uker etter utgivelsen i 2012.

Singelen “Black Soul” som hun spilte inn og produserte med Thom Hell var listet på NRK P1 i 8 uker i 2015 og var med på soundtracket til kinofilmen “Los Bando” i 2018 (regi Christian Lo).

Paulin Voss har spilt på festivaler som Oscarsborg Akustiske, Kongsberg jazzfestival, Bakgårdsfestivalen i Drøbak, Sommer i Kilden (Kristiansand), Grønn Festival (Nesodden), The Dragonfly Festival (SE), Takfestivalen (Drøbak) og Bakeribyggfestivalen (Mo i Rana).

Paulin Voss er en av artistene i det verdensomspennende musikknettverket Sofar Sounds, som arrangerer konserter i over 428 byer over hele verden. Hun har spilt for Sofar Sounds i Los Angeles og i Oslo.

Paulin opptrer like gjerne solo med kun vokal, akkompagnert av sin nesten 300 år gamle cello eller med sitt faste band bestående av fire fine fyrer på kontrabass, piano, gitar og trommer.

Til Naustet kommer hun sammen med en av sine faste musikere Ola Aanje som trakterer gitar, piano, vokale harmonier og som er en ettertraktet live musiker i en hel haug med band.

“Paulin holds the power to make you weep with her stunning cello work. Her heartfelt blend of upbeat and downbeat songs is sure to put a smile on your face and a tear in your eye.” - The Dragonfly Festival, Sweden

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.
ID: 18 år
CC: 175/125 (ordinær/student)
Hvor: Naustet

Kjøp billetter