Back to All Events

Gutteklubben: Father Figure

face.jpg

Gutteklubben er den blankeste og barskeste stjerna på Oslos utelivshimmel, et nytt fenomen du ikke vil gå glipp av!

SALT presenterer stolt Gutteklubben; en rekke klubbkvelder i regi av de fire kameratene Larry, Robin, Lavrans og Richard. Gutta speller favorittmusikken sin og lager show. Med sinnsyke moves og pondus fra en annen verden, byr de deg opp til dans på byens heteste dansegulv! Stikker du innom Gutteklubben kan du regne med alt fra dønn trivelig til rimelig drøy stemning. Her hos oss er det høyt under taket, dette blir kvelder du aldri vil glemme, selv om du kanskje skulle ønske det. Gutta er klare til å gi folk alt det de ikke visste at de ville ha. Du er invitert, hvem enn du måtte være, til å føle deg som hjemme og ta den helt ut i Guttas lune barm.

Gutta er en dragking-gruppe og et kvinnelig maskulint fellesskap. De fire scenekunstnerne Desiree Isabel Bøgh Vaksdal, Josephine Kylèn-Collins, Lærke Grøntved og Ann-Christin Kongsness beveger seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper. De er berykta for sine skamløse shows rundt omkring i byen det siste året, blant annet ved Elsker, Oslo Pride og Drammen Pride. Om du ikke har hatt muligheten til å oppleve disse gutta live ennå er dette sjansen du har venta på! Få fingern ut av rævva og dra deg ned på Gutteklubben på SALT!

I anledning den første Gutteklubben åpner vi alle sluser og lar all vår kjærlighet fosse ut. Vi er opprømt, opphissede og klare til å gi av oss selv; denne kvelden vil være en eneste stor omfavnelse. Alle fortjener kjærlighet og Gutta elsker alle!

ID: 20 år
Billetter: 150,- (ink. avgift)
Hvor: Bazaar

Get Tickets