Back to All Events

OsLove Film Festival: Saving Brinton

70871132_553568075183304_7246721533391929344_o.jpg

NORSK
OSLOVE Film Festival presenterer dokumentarfilmen "Saving Brinton", om Mike i Iowa som liker å samle på ting andre kanskje vil kalle skrot. Blant tingene ligger nemlig gamle filmruller fra 100 år tilbake som viser seg å være de filmrullene verden trodde vi hadde mistet for alltid. Vi viser "Saving Brinton" utendørs i Oslo under stjernehimmelen ved bølgeskvulpet fra fjorden på Salt. Når filmen er over, har vi et magisk program vi gleder oss til å dele med publikum, men foreløpig holder vi dette hemmelig, så dere får komme på festivalen og se selv. Det vi kan si, er at Mike kommer helt fra Iowa for å hilse på publikummet i Oslo, og at han har et lite stykke magi med seg i bagasjen.

Saving Brinton, by Andrew Sherburne and Tommy Haines (2017)

Finn billetter her.

ENGLISH
OSLOVE Film Festival presents the documentary film "Saving Brinton" where we meet Mike from Iowa, who likes to collect things others might call junk. Among his many things it shows out there are 100 year old film rolls, which prove to be the missing film rolls the world thought were lost forever. We show "Saving Brinton" outdoors in Oslo under the starry sky, by the sound of waves in the fjord at Salt. When the film is over we have a magic program we are beyond excited to share with you, but we're keeping it a secret so you'll have to come and experience it yourself. What little we can share now is that Mike will come all the way from Iowa to greet the audience in Oslo, and that he's bringing a little piece of magic with him in his suitcase.

Find tickets here.

Program subject to change.