Back to All Events

Naustet Viseklubb: BIRRI

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

BIRRI er låtskriver og sanger Brita Skare Malvik, som i dag kaller Lofoten hjemme. Hun vokste opp en ivrig lytter til vintage rock'n'roll blant ville fjell og vakre fjorder på Nordvestlandet, og her fant hun både sangen og pennen. I dag kan inspirasjonen fra 60- og 70-tallet tydelig høres i musikken hennes, der retro elementer lager et spennende uttrykk i møte med et mer moderne lydbilde.

10. mai i år slapp BIRRI debutsingelen «Ten Years», til god respons. Den ble bl.a. raskt plukket opp til ulike spillelister, og ble spilt i NRK P13-programmet Kåbbåi. Lofotpostens anmelder trillet en sekser på terningen og skrev under overskriften «Glitrende god americana» at «debutsingelen lover svært godt for det kommende albumet». I august kom andresingelen «Longest Wait», en sjelfull pianobasert poplåt med solide sekstitalls-referanser, spilt inn i ett live take i Store Studio i Bodø. Hele albumet slippes i slutten av oktober og er produsert i samarbeid med Are Bredal Simonsen.

Som artist balanserer BIRRI på komfortabelt vis mellom sjangre og låner fra både rock, americana og gospel/soul. Det siste året har hun begeistret publikum på flere klubb- og festivalscener med sin rå vokal og sine sterke tekster og livsbetraktninger.

Til Naustet Viseklubb har hun med seg Bjørnar Ekse Brandseth på gitar.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00
Billettpris: 125,- (student/medlem) / 175,- (ordinær)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets