Back to All Events

Konsert: Hilde Holsen / Ann-Helen Schjølberg / Sara Marielle Gaup Beaska

face.jpg

VoxLAB arrangerer konsert med Sara Marielle Gaup Beaska (joik), Ann-Helen Schjølberg (vokal) og Hilde Holsen (trompet, elektronikk) i forbindelse med at Sara kommer til Oslo for å holde innføringskurs i joik 2. og 3. november.

Musikken er delvis komponert og improvisert, og blir en magisk første konsert med umake musikere som opererer innenfor vidt forskjellige sjangre som jazz, samtidsmusikk, samisk tradisjonsmusikk, elektronikk og støymusikk. Ann-Helen Schjølberg (vokal), Hilde Holsen (trompet, elektronikk) og Sara Marielle Gaup Beaska (joik).

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 21.00 (med forbehold om at det kan forekomme endringer)
BIlletter: 200,- (ordinær) / 150,- (student)
ID: 18 år
Hvor: Bazaar

Get Tickets
Earlier Event: November 1
Nordic Environments: Interventions
Later Event: November 2
Sauna session: DJ Marie Sahba