Back to All Events

Konsert: Masåva

Header.jpg

Masåva skaper magi av hverdagsproblemer, drømmer, sorg og kjærlighet. Vokalist og felespiller Selma French Bolstad skriver låter i et originalt landskap mellom vise, folk og jazz. Musikken er fylt med ærlige tekster, fengende riff og gripende melodier. I bandet spiller noen av Norges fremste unge musikere innen jazz/vise, og de har etter kort tid funnet sitt eget musikalske univers og høster gode anmeldelser for deres hele tiden tilstedeværende musikalske nerve og nede på jorda livefremføringer. Debutalbumet “Masåva”, gitt ut på Øra Fonogram, ble nominert til Spellemannsprisen 2018 i klassen viser.

"Jorda rundt» av Masåva er ei av dei vakrateste låtane eg har høyrt på ei stund" - Framtida.no

"Gåsehud" - Universitas

Masåva:
Selma French Bolstad - vokal, fele
Martin Morland - bass
Øystein Aarnes Vik - trommer

Dørene åpner kl. 20, konsertstart kl. 21.
ID: 18 år
Hvor: Langhuset

Kjøp billetter
Earlier Event: November 17
SALT Christmas market
Later Event: November 23
SALT Christmas market