Back to All Events

Naustet Viseklubb: Marie Vangen duo

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Tromsøartisten Marie Vangen synger med en nerve og nærhet som er sjelden. Hun har av anmeldere blitt sammenlignet med Kari Bremnes, Annie Lennox og Lill Lindfors for sin fremtoning og formidlingsevne. Med en herlig kombo av eleganse og sjarm inviterer hun sitt publikum inn i et varmt og melodisk landskap hvor det er godt å være, og hvor hennes knallsterke tekster får masse plass. På Naustet er det gitaristen Tore Bruvoll (kjent fra Hekla Stålstrenga) som står for den musikalske innrammingen av Maries fortellinger. Sammen byr de på en konsert av det lune, nære og personlige slaget. De to har turnert store deler av Nord-Norge med denne duo-konserten, og har høstet fantastiske tilbakemeldinger. Basert på erfaringene nordfra er det lite tvil om at dette er en konsert som gjør inntrykk. Her er det bare å gjøre seg klar til både å le og gråte.

Marie har gjennom det siste året gitt ut flere singler. Så sent som 6. september i år kom den foreløpig siste av dem, den sprudlende og supersofistikerte popduetten "Something in the Air" hvor Marie har med seg Kjetil Holmstad-Solberg fra Violet Road som duettpartner.

Dagen etter konserten på Naustet er det allerede klart for nytt singelslipp, for da kommer den knallsterke og usminkede "After Love" ut på alle plattformer, som siste singel fra Maries kommende fullskala album. En før-premiere på «After Love» i duo-versjon er selvsagt garantert denne høstkvelden i Bjørvika.

Dørene åpner kl. 19.30. Konsertstart kl. 20.00
Billetter: 250,- (ordinær) / 200,- (student)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets