Back to All Events

Lanseringskonsert: Hildring

face.jpg

Hildring inviterer til lanseringskonsert i Langhuset på SALT art & music for å markere slipp av deres debutalbum «Nordnorske stemninger». Etter godt og vel to år med konserter i nordnorsk ånd i inn- og utland var det på tide at musikken også ble tilgjengelig utenfor konsertscenen.

I prosjektet «Nordnorske Stemninger» formidler Hildring noe av den stemningsfulle og tekstlig rike nordnorske musikken. Det hentes fra et vidt sjangerrepertoar - Fra Bremnes til Petter Dass, fra folkemusikk til høytidelige salmer i ny drakt. Musikken akkompagneres av vakre bilder på lerret som virkelig retter blikket nordover.

Nordnorsk tradisjonsmusikk preges ofte av vakre og enkle melodier som man lett kan kjenne igjen. Samtidig kan de ha en dybde i tekst og framførelse som spiller på et bredt spekter av følelser og assosiasjoner hos lytteren. Hildrings mål er at tilhørerne skal få vekket disse følelsene og sitte igjen med en flott musikalsk opplevelse ved konsertens slutt.

Musikere:
Helene Liepelt Nystedt – Vokal og fiolin
Håkon Øgreid – Gitar
Kåre Øgreid – Piano
Brynjar Liepelt Nystedt – Bass
Ole Martin Thorset - Slagverk

Dørene åpner kl. 18.30, konsertstart kl. 19.00
Billetter: 200,- (ordinær) / 150,- (student)
ID: 18 år
Hvor: Langhuset

Get Tickets