Back to All Events

Konsert: Iran Mayen + Tromsø brenner

face.jpg

Natt til 14. mai 1969, rundt klokken halv tre, oppdager to studenter at det brenner i en av de gamle bryggene i Tromsø sentrum. Fire mann fra brannvesenet rykker ut. De oppdager etter hvert at omfanget av brannen er for stort til å få kontroll over den. Bare noen timer senere blir befolkninga i Tromsø vekket av flyalarmen «viktig melding – lytt til radio». Det blir den største brannen i Norge siden krigen.

50 år etter kan du gjenoppleve bybrannen i Tromsø tonesatt av IRAN MAYEN.

Postrockbandet IRAN MAYEN ble etablert i 2015 og består av Lars-Erik Kroken Mikkelsen, Rolf Ole Rydeng Jenssen, Lars Dalheim, Andreas B. Høyer, Anders T. Gjerdrum og Johan Grønvik. Musikken kan beskrives som kald, kystinspirert postrock, fylt med sterke følelser og store svingninger.

Hvor: Langhuset
Konsertstart kl. 20 (endringer kan forekomme)
ID: 18 år

Kjøp billetter