Back to All Events

Familieforestilling: Snødronningen

facebook_event.png

Bli med Gerda når hun drar ut i en mørk verden for å finne bestevennen sin Kai, og bryte Snødronningens forbannelse.

En iskald kveld får Kai en splint i øye fra Snødronningens magiske trollspeil, og med den følger en forbannelse. Myten sier at: “Den som blir truffet blir fordreid og kald, og har kun øye for alt som er galt”. Snødronningen lokker med seg Kai og forsvinner inn i den kalde vinternatten. Alle tror at Kai er død, men ikke Gerda. Hun må finne bestevennen sin.

Fra 9. november til 22. desember spiller Pratmakerteateret en forestilling basert på H.C. Andersens “Snødronningen” på SALTs julemarked. Det er en forestilling for hele familien fullstappet med musikk, humor og magi!

Forestillingen passer for alle aldre.
Dørene åpner kl. 11.30 og forestillingen starter kl. 12.00.
Billetter: 110,- (barn) / 175,- (voksen)
Hvor: Langhuset

Get Tickets
Later Event: November 17
SALT Christmas market