Back to All Events

Konsert: Vokando

face.jpg

Vokando inviterer til en deilig høstkonsert der 8 sangere byr på musikalske krumspring innenfor en rekke ulike musikksjangre. Det eneste som er sikkert i denne konserten er at den leveres fritt for instrumenter, og at du vil få en herlig og en litt utenom det vanlige konsertopplevelse der du får nyte 8 stemmer i fri utfoldelse.

Vokando elsker drivende rytmer og har selvsagt en vokal trommis med på laget som sikrer grooven når resten av "vokal-bandet" backer solistene med å synge bass, gitar, orgel, trompet eller lignende. Vokando arrangerer låtene sine så de blir "gøy" å synge og "gøy" å høre på. Gruppa sikter mot å være litt annerledes, tørre å by på noe nytt og risikere å drite seg ut. De "leker" med musikken og deler gavmildt av sin sangglede og lune humor med publikum.

Aldri hørt vokando før? Da kan du sjekke ut deres siste musikkvideo her.

Er du ukjent med denne musikkformen er dette en perfekt anledning til å bli kjent med musikksjangeren. Vokando er overhodet ikke et "kor", men snarere et vokalband. Dette vil du ikke gå glipp av!

Er du sanger i band, vokalgruppe eller kor selv er dette en perfekt anledning for å hente inspirasjon til hvordan du kan utfordre og bruke stemmen din på enda flere måter enn du gjør i dag. De kliner til med noen demonstrasjoner som du kan putte i baklomma og ta med deg hjem.

Vokando ble stiftet i 2004 og har derfor 15 års jubileum i år! Langhuset holder derfor åpent en stund etter konserten så alle som vil kan bli med på jubileumsfest etterpå.

Unn deg en pust i bakken - skap et godt minne - opplev noe nytt - gå på konsert med Vokando! Ta med en venn eller ti så blir kvelden enda bedre. Hjertelig velkommen!

Get Tickets