Back to All Events

Naustet Viseklubb: Ash & Thorns

face.jpg

Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Ash & Thorns er et folk-harmony band, som med sine to gitarer og to stemmer er rotet dypt i americana-sjangeren. Musikken deres har blitt sammenlignet med artister som Gillian Welch, The Milk Carton Kids og Simon & Garfunkel.

Debutskiva "Live at The Bookshop" ble sluppet i september og var en upolert, helautentisk live-plate spilt inn live på Antikvariatet i Trondheim som i følge Tidens Krav: "tar oss med til Badlands-filmen av Terrence Malick. Eller kanskje til et Huckleberry Finn-Landskap, flåteseilende ned Mississippi..."

Dørene åpner kl. 19.30
Billetter: 175,- (ordinær) / 125,- (student)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: December 3
Quiz i Langhuset
Later Event: December 6
Konsert: Nadia Essah