Back to All Events

Konsert: Sivert Sivertsen

SivertSivertsen.jpg

Vi inviterer viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Den 19 år gamle musikeren og låtskriveren Sivert Sivertsen har gjort seg bemerket med sin særegne stemme og stil innenfor det musikalske landskapet av norsk popmusikk på engelsk. Med selvskrevne låter og en sjelden formidlingsevne har Oslo-musikeren formet et originalt musikalsk uttrykk, både live og ved studio-utgivelser.

2019 er året for hans debut-EP, og 12. februar på SALT får publikum høre helt nytt materiale, ekslusivt før utgivelse.

Som liten var Sivert Sivertsen en ivrig musiker og låtskriver og allerede som 11-åring ga han u sin første uoffisielle låt "Thinking About". Siden da har han gitt ut to offisielle debutsingler, “Happily ever after” (2016) & “ Live and let love” (2018), som har over 200 000 streams til sammen på Spotify, fått mye spilletid på NRK P3 og P1 og bak seg har han en sterk merittliste med opptredener og samarbeid med en rekke anerkjente musikere og produsenter.

Han har hatt en rekke live-opptredener i Oslo-området, blant annet på John Dee, Rockefeller, Sentrum Scene, Oslo Rådhus, Sentralen og Chateau Neuf. I 2018, i kjølvannet av hans siste singel "Live and let love" ble han en av de 12 utvalgte artistene blant 500 søkere til GNIST 2018 (talent-showcase i regi av GRAMO, Over Oslo og DNB), som resulterte i en opptreden på “Over Oslo” hvor han delte plakat med Marit Larsen, Vamp & Supertramp.

Dørene åpner kl. 19
CC: 120,- (ink. billettavg.)
Viseklubbmedlem: 70,- (ink. billettavg.)
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: February 9
Releasekonsert: Nora Konstanse
Later Event: February 15
Sauna session: Strangefruit