Back to All Events

Atomic Soul og SALT presenterer: Silent Disco Club

silentdisco.jpg

English description in the bottom.
Silent Disco er konseptet som har tatt verden med storm den og omtrent blitt et synonym for timesvis med dansing, skamløse hits og evig god stemning. Kvelden starter kl. 22 og vi legger ikke fra oss headsettene før kl.3!

Siden Silent Disco inntok hovedstaden i fjor høst har de arrangert flere legendariske klubbkvelder som blant annet har resultert i en magisk dansebonanza i kjelleren på Oslo Camping og to utsolgte gigs på både Kulturhuset og Dattera til Hagen.

Denne fredagen er det i bazaaren på SALT de skal få det til å koke!

På «Silent Disco Club» kan du forvente deg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Vi eier nemlig ingen skam og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten. For når dansegulvet koker og det danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har vi det bare jævlig, jævlig gøy!

Now silence, it´s disco time!

Forhåndssalg: 150,- (ink. avgift)
I døra: 200,-
ID: 20 år
Hvor: Bazaar

Husk å kjøpe billett på forhånd - det er nemlig dyrere i døra!


DJs:
KESS VON KAOS
Når Kess von Kaos aka dronningen av K-Pop snører på seg rulleskøytene og trykker "play" på walkmanen sin oppstår det et deilig musikalsk kaos i ørene hennes. Endelig har vi funnet løsningen som gjør at også alle oss andre får ta del i moroa. Dette blir spinnvilt!

WILLY JAM JAM
«Willy Jam Jam er en hviterussisk-norsk musiker, sanger, komponist og skuespiller. Han ble kjent i offentligheten da han i 2006 vant talentkonkurransen Kjempesjansen på NRK. I 2009 sto han for Norges tredje seier i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix med sangen Fairytale. "

Neeeeeida, men han spiller urbant og jævlig fett! Eller som han kanskje ville sagt det "That's my jam".

BURGERFLIPPER
Burgerflipper spiller låter som er omtrent like guilty som en quarter pounder meny og om du lurer på hva definisjonen på skamløst er kan det være lurt å sjekke ut kanalen hans. Det blir både 90- og tidlig 2000-talls hits, remixer og diverse mash-ups.
Ba da ba ba ba i'm lovin it!

Silent Disco has become a synonym for hours and hours of dancing, hit parades and good vibes. We’ll have three different DJs playing at the same time and YOU choose which one you want to dance to. Put on your headset and dance into the night with us! The event starts at 9pm and we’ll lay down our headsets at 3AM.

Pre-sale: 150NOK (+ fees)
Buy at the door: 200NOK
ID: 20

Get Tickets
Later Event: May 1
Allsang på Kaikanten