Back to All Events

Releasekonsert: Erling Ramskjell

SALT_MAL_SHARED_IMAGE_1200X630_2018_ARCTIC_PYRAMID.jpg

Nordlendingen Erling Ramskjell har gjennom mange år gitt ut plater og turnert under navnet Æ. Han har blitt kjent som en moderne og tekststerk visesanger- en artist som hele tiden beveger seg i spennet mellom det lavmælt intime og mer utemmet mørke. 1. februar slipper han albumet "Kaospraksis" under eget navn og begir seg ut på solo-turné, hvor han blant annet stopper innom Naustet på SALT. 

Siden solodebuten «Voksensløvsinn» i 2008, har han spilt seg rundt på store og små scener og festivaler i Norge samt Sverige og et par andre land. 

Han slapp i 2016 sitt siste album «Endetidsbilda» til blant annet terningkast 5 i AN, Stavanger Aftenblad og dagsavisen, samt tung skryt hos blant annet Gatemagasinet Virkelig og Musikk fra Norge. Låten «Kanskje…» med Ingeborg Oktober fikk saftig rotasjon på både P1 og Ordentlig Radio. Ramskjell spiller også i bandet Likholmen

Ramskjell markerte begravelsen av Æ-navnet med plata "Farväl till Æ" der et par håndfuller gjorde versjoner av hans gamle låter. Blant disse Stefan Sundström, Mari Boine og KLISH.

Dørene åpner kl. 20
CC: 170,- (ink. billettavgift)
ID: 18 år

Finn billetter her.

Earlier Event: February 19
Concert: Rustholk
Later Event: February 23
Releasekonsert: Kefeider