Back to All Events

Releasekonsert: Kefeider

Kefeider er soloprosjektet til Vetle Løvgaard; en smånervøs fyr med et temperament som gjør at han gir blaffen i sin skjørhet. Låtene skal helst ikke være for lange og helst ha et deilig refreng som får deg til å lure: hvor har jeg hørt dette før?

12. oktober ble hans første offisielle singel "Raven for a dove" sluppet på plateselskapet High Ten. Den kapret en plass på "New Music Friday" hos Spotify og ble spilt på P3, Radio Nova og listet på Ordentlig Radio. Kefeider har vært anbefalt på Urørt og vært med i NRK sin TV-serie "Unge Lovende", samt P3-podcasten "Natt til Lørdag».

Kefeiders første EP «Since You Asked» slippes 22. februar og feires med releasekonsert på Nauset. Leslie Feist og Daughter har sunget ekstremt mye inn i ørene til Løvgaard mens låtene på EP’en ble til, men hiv inn litt Jack White og Justin Vernon så nærmer det seg. Alt i alt består plata av fem låter som svinger mellom americana og surf, med sterke hint til både rock og indie.

Dørene åpner kl. 19.
CC: 100,- (ink. billettavgift) 
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: February 23
Sauna session: Singalong in the sauna
Later Event: March 1
Sauna session: Strangefruit