Back to All Events

Releasekonsert: Nora Konstanse

facebookheader_norakonstanse.jpg

I slutten av oktober slapp Nora Konstanse sitt debutalbum «Words Left To Say» - ti spor som alle har sin definerte egenart, med klare assosiasjoner til Feist, Ane Brun og Joni Mitchel. Singer/songwriteren skriver fengende, nostalgisk vise-pop der testene får lov til å ta plass. Med dette første albumet har Nora Konstanse virkelig satt foten godt inn i musikknorge og er på god vei til å vise flere sin teft for nære budskap og fengende melodier. Plata har blitt godt tatt imot og fått oppmerksomhet gjennom gode listinger og radioplays.

Helgelendingen sier selv at sangen i all sin enkelhet er det aller viktigste, og om den kan stå alene, helt for seg selv, er hun fornøyd. Helt alene får nok ikke musikken stå, for Nora Konstanse har allerede spilt på Slottsfjells P3-scene, Trænafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og Sommerfesten på Giske bare for å nevne noen. Endelig står hun på scenen i Oslo sammen med bandet sitt, og hva passer vel bedre enn å spille sin første releasekonsert i en fiskehjell?

Bandet består av Eirik Hansen (gitar), Marius Granberg Rekstad (tangenter), Andreas Lund Molde (bass) og Andreas Voie Juliebø (trommer).

Plata finner du her: norakonstanse.com

Dørene åpner kl. 19.
CC: 200/150 (ink. billettavgift) + 100,- for inngang til saunaen hvis ønskelig.
ID: 18 år
Hvor: Langhuset

Gjennom denne konserten kan du kjøpe rabattert billett til sauna session i Árdna på konsertdag mellom kl. 15-21.

Get Tickets
Earlier Event: February 8
Sauna session: Olle Abstract
Later Event: February 12
Konsert: Sivert Sivertsen