Back to All Events

Releasekonsert: Billy Meier

Spacejazzbandet Billy Meier slipper sitt andre album "Sounds From Erra" i februar. Velkommen til releasekonsert på SALT!

Mange har latt seg fenge av Billy Meiers musikk og deres fargerike liveshow. Denne kvelden inviterer vi til en utenomjordisk feiring av bandets kommende album, "Sounds From Erra". Når Billy Meier inntar SALT for å markere nyutgivelsen, blir det enda mer spacejazz, enda mer show, og for første gang vinyl til salgs! Kanskje man også får mulighet til å ta med seg en eksklusiv space-t-skjorte hjem?

Albumet "Sounds From Erra" er Billy Meiers skildring av en reise til og fra planeten Erra, og hvordan lyden av denne mystiske planeten høres ut. På releasekonserten inviterer bandet publikum til å bli med på reisen til denne fantasiverdenen. Billy Meier lager spacejazz, inspirert av den Sveitsiske ufo-teoretikeren Eduard Albert "Billy" Meier sitt liv og teorier. I 2018 var bandet på hovedprogrammet til flere norske jazzfestivaler og var en del av Norsk Jazzforums Jazzintro, på Maijazz og i finalen på Moldejazz.

Etter Billy Meiers forrige utgivelse fikk bandet oppmerksomhet fra både inn og utland. Det velrenommerte Britiske magasinet, The Wire, beskrev albumet slik:

“It’s a fast-moving Nordic analogue of the African-American Astro-mythology of Sun Ra, Braxton and others.” - Andrew J. Hamilton, The Wire, UK

Dørene åpner kl. 19. 
ID: 18 år
CC: 180/120,- (student) ink. avgift
Hvor: Langhuset

Get Tickets
Earlier Event: March 9
Sauna session: PYSJ
Later Event: March 15
Sauna session: SVANI