Back to All Events

Naustet Viseklubb: Hilde Selvikvåg

hildeselvikvåg_header.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Hilde Selvikvåg fra Jæren har på kort tid oppnådd stor suksess med Spellemannsominasjon av debutalbumet i 2015, og deretter flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landes mest spilte artister på norsk radio.

Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan. Låtene appellerer til både det såre og det sterke, ingen går upåvirket fra en konsert med Hilde. Med andre ord er dette en konsert for hele følelsesregisteret.

Høsten 2018 ga hun ut sitt andre album, «Fanga heile verden». Fem av ni spor ble raskt radiolistet, noe som er en stor og sjelden bragd av den unge jærjenta! Det er bare å glede seg til konsert!

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00.
CC: 195,- (ink. billettavgift)
Viseklubbmedlem: 145,- (ink. billettavgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: March 16
Sauna session: Strangefruit
Later Event: March 21
Releasekonsert: Anne Marie Almedal