Back to All Events

Naustet Viseklubb: Vegard Skrede

vegard_face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

I november 2018 slapp Vegard Skrede sitt debutalbum Fortapte Sinn. I forbindelse med dette albumet dro han ut på en litt annerledes turné, hvor målet var å spille 100 forskjellige konserter i 100 forskjellige hjem - helt uplanlagt. Ved å banke på hos fremmede og spille i fremmedes stuer, har nå 90 konserter blitt holdt. Konsert nr. 100 på turnéen blir feiret med en personlig konsert her på SALT.

Til forskjell fra albumet, så blir denne konserten akustisk. Låtene blir langt mer personlige og det blir lovet en reise gjennom forskjellige epoker av et liv. Gjennom ungdomstid, depresjon, angst, farskap, samlivsbrudd, kjærlighet og vennskap. Den 100. konserten blir en personlig liten reise av sanger, med noen gode historier fra den 100-dørs lange turnéen som avsluttes.

Med både nye og gamle låter er alt lagt til rette for en bra kveld.
Vel møtt til #100

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00.
CC: 175,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlem/student: 125,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets