Back to All Events

Naustet Viseklubb: Shaun Bartlett

facebook.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Det er ikke uten grunn at en intimkonsert med Shaun Bartlett kommer med 100% hyggegaranti! Livealbumet Oslo Solo (2016) er et opptak fra det som har blitt en årlig høsttradisjon i Oslo og kan høres bl.a her: bit.ly/ShaunBartlett_OsloSolo

Norsk-briten begynte med låtskriving på gutterommet i en kjellerhybel på Lysaker som tiåring etter å ha flyttet sammen med sin mor fra øya Bahrain der faren hans var løpshest-jockey for kongen. Inspirert av livets store kontraster og med meningsfylte tekster og musikk i grenselandet mellom melankoli og optimisme har den selverklærte “positive melankolikeren” blitt en kjent og kjær artist for fler og fler - kanskje spesielt siden Norge’s aller første runde av The Voice der han fikk vist seg gjennom en hel sesong som “En allerede sann artist og formidler.” - Magne Furuholmen

Et rykende ferskt album er på trappene så det er store sjanser for å høre en del nytt på intimkonsertene fremover, i tillegg til et godt knippe sterke låter som har vært med denne artisten en stund. Shaun har flere album bak seg samt en del andre musikk-prosjekter. Den siste Ep’en han ga ut, Synthpop, skiller seg betraktelig fra den mer akustiske singer-songwriteren vi kjenner. Nylig ga han også ut instrumental-EPen Going Places i forbindelse med soundtracket han komponerte til tv-serien Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp. Singelen Saviour Unkown ble laget som introlåt til NRK-serien Øyevitne og ble sluppet som singelfor et par år siden. Ellers finner du en rekke studioalbum og andre spennende Shaun Bartlett-prosjekter der du strømmer musikk.

Vel møtt til en akustisk og sjelfull opptreden og “evnen til å ta over et rom på sekunder!” - Sondre Lerche

SPOTIFY: bit.ly/ShaunBartlett
HJEMMESIDE: shaunbartlett-music.com
FACE/INSTA: @shaunbartlettmusic

Dørene åpner kl. 19
CC: 175,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlem: 125,- (ink. avgift)
Hvor: Naustet

Get Tickets