Back to All Events

Naustet Viseklubb: Maja Svisdahl

face.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Maja Svisdahl (f.1983) er en musiker, komponist og tekstforfatter fra Trondheim. Maja beskriver musikken sin som visesang noir, musikalsk befinner hun seg i skjæringspunktet mellom pop og vise. Majas tekster reflekterer rundt isolasjon og identitet. Hennes tekster er ærlige og observerende, men også dypt fundamentert i lengselen etter å høre til, men samtidig føle seg rotløs i menneskelige relasjoner.

Majas debut-EP Alle Ting Flyt ble sluppet i 2015 på Øra Fonogram. EP-en er spilt inn i Øra Studio i Trondheim.

Majas nye singel Blikk ble sluppet våren 2019 på Majas egen platelabel Blikkstilt Fonogram. Singelen er spilt inn i Broen studio i Bergen med Jens Kristian Mørkeby Rimau som produsent og musiker.

Maja har spilt utallige konserter, både solo og sammen med andre musikere. Hun har vært initiativtager til en egen undergrunnsscene for nye artister i Trondheim, og hun har vært med og arrangert egen musikkfestival.

Maja har tidligere bodd i Oslo hvor hun studerte ved Musikerutdanningen på NISS. Hun har også bakgrunn fra litteratur og film. Maja er bosatt i Bergen.

I forbindelse med utgivelse av singelen Blikk legger Maja ut på akustisk turne hvor hun vil besøke ulike viseklubber rundt om i landet i løpet av våren og høsten 2019.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.
Billettpris: 175,- (ink. avgift)
Viseklubbmedlemmer/student: 125,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: October 12
Sauna session: Singalong in the sauna
Later Event: October 17
Konsert: Marte Røyeng