Back to All Events

Sauna session: Svett slam med Martine Johansen og Rahel Beraki

Facebookheader_Martine.jpg

Eventstart: kl. 17.00
CC: 195kr /halv pris for medlemmer og barn under 15 år
For andre avslag se salted.no/sauna

Performancen er en del av Sauna Sessions på i Árdna. Saunaen er åpen fra kl. 15 til 21 og billetten inkluderer både performance og sauna så lenge du orker innenfor åpningstidene. Selve performancen foregår under amfiet, ved baren. Saunaen holder ca. 60°C og rommer opptil 100 mennesker i et amfi med utsikt inn mot Operaen og Barcode. Velkommen!

Martine Johansen (f.1990) er en SLAM!poet fra Oslo. Hun debuterte som romanforfatter i 2015 med Hvite jenter kan ikke synge blues (VB) og fulgte opp med Lykkelige mennesker har ikke bikkje på samme forlag tre år senere.

Med seg har Martine Rahel Beraki, en slampoet som har opptrådd på scener som Soria Moria, bikubekvelden på Det Norske Teateret, Parkteateret, Uhørt, Cafeteateret og Sentralen kulturhus. For tiden skriver hun Bachelor med fokus på fortellerkunst, der SLAM!poesi står sentralt.

Spoken Word er muntlig poesi, rap, stand-up, scenekunst og dagligtale - alt under en og samme paraply-betegnelse. Det er å ha ordet i sin makt og sjonglere med det. Spoken Word er å leke med lingvistikk, rytmikk, komedie og tragedie. Spoken Word er performance poesi og mye mer enn det.

OBS: Alt av aktiviteter under sauna session, som f.eks konserter, DJs, opptredener o.l. skal være med på å utvide saunaopplevelsen - dette er egne arrangementer. Når du kjøper billetter til sauna sessions, kjøper du inngang til saunaen mellom kl. 15-21 på gjeldende dag. Du har ikke krav på å få refundert billetten med mindre hele sauna sessionen blir avlyst.

Get Tickets
Earlier Event: March 5
Naustet Viseklubb: Shaun Bartlett
Later Event: March 8
Sauna session: DJ Marie Sahba