Back to All Events

Sauna session: Svett slam med Martine Johansen

Eventstart: kommer
CC: 195kr /halv pris for barn under 15 år

Performancen er en del av Sauna Sessions på i Árdna. Saunaen er åpen fra kl. 15 til 21 og billetten inkluderer både performance og sauna så lenge du orker innenfor åpningstidene. Selve performancen foregår under amfiet, ved baren. Saunaen holder ca. 60°C og rommer opptil 100 mennesker i et amfi med utsikt inn mot Operaen og Barcode. Velkommen!

Martine Johansen (f.1990) er en SLAM!poet fra Oslo. Hun debuterte som romanforfatter i 2015 med Hvite jenter kan ikke synge blues (VB) og fulgte opp med Lykkelige mennesker har ikke bikkje på samme forlag tre år senere.

Spoken Word er muntlig poesi, rap, stand-up, scenekunst og dagligtale - alt under en og samme paraply-betegnelse. Det er å ha ordet i sin makt og sjonglere med det. Spoken Word er å leke med lingvistikk, rytmikk, komedie og tragedie. Spoken Word er performance poesi og mye mer enn det.

Earlier Event: March 2
Sauna session: Olle Abstract
Later Event: March 14
Releasekonsert: Billy Meier