Back to All Events

Naustet Viseklubb: Anna Kajander

facebook.jpg

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem

Anna Kajander er Nord-Norges nye, kraftfulle stemme. I sommer slapp 24-åringen fra Kabelvåg i Lofoten sin debutsingel «Sabla Fin», som lå på NRK P1 sin spilleliste i ti uker, havnet på toppen av Spotify sin Norway Viral 50-liste, og fikk førpremiere hos Ruben på NRK P3.

Etter å ha spilt flerfoldige konserter på klubber og festivaler og bodd i Buenos Aires og København, flyttet hun i 2018 til Oslo for å for alvor jobbe med musikken. Det merkes at hun har jobbet hardt, hun treffer oss midt i hjertet med sin smellvakre, alternative popmusikk og åpne tekster. Med plateselskapet Drabant Music i ryggen, kan vi vente oss mye fint i nær fremtid.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00.
CC: 150,- (ink. avgift)
Naustet Viseklubb: 100,- (ink. avgift)
ID: 18 år
Hvor: Naustet

Get Tickets
Earlier Event: March 30
Sauna session: Strangefruit